Ondersteuning MKB

Ondersteuning midden- en kleinbedrijf (MKB)

Ondernemers hebben regelmatig te maken met kwesties m.b.t. een huurovereenkomst, geschillen over de interpretatie van een gemaakte afspraak, incassoperikelen of de gelding van algemene voorwaarden. Met name de incassoproblematiek voert vaak de boventoon: facturen die door een afnemer niet of te laat worden voldaan waardoor de ondernemer in financiële problemen kan geraken.

Conflicten met afnemers, klanten of zakenpartners leiden ook vaak tot beschadiging van de bestaande relatie welke beschadiging achteraf bezien niet nodig is geweest. Het kantoor richt zich er dan ook op om ondernemers op een constructieve wijze met elkaar te laten communiceren en de bestaande zakelijke relatie te laten prevaleren (conflictbemiddeling). Een bijkomend voordeel is dat de kosten van een juridische procedure worden beperkt.

Maar vaak worden facturen, zelfs na meerdere herinneringen en pogingen tot een oplossing te geraken, eenvoudigweg niet voldaan waardoor het incassotraject dient te worden gevolgd. Het kantoor kan u ook hierin van dienst zijn.

Gratis intakegesprek

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek over verbintenissenrecht.

Contactgegevens

VANOM Advocatenkantoor
Surinameplein 124
3e verdieping, Unit 320
1058 GV  Amsterdam

Alternatieve spreeklocatie:
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam Buitenveldert

T: 020 - 2374715
F: 020 - 2374716
M: 06 - 54973641
E: info@vanom.nl

Het kantoor is op werkdagen bereikbaar van 9.30 uur tot 17.00 uur en mobiel van 9.00 uur tot 22.00 uur.

Over VANOM

Door de toegankelijkheid voor cliënten is de advocaat direct aanspreekbaar of kan op korte termijn geheel kosteloos een eerste afspraak op het kantooradres, de spreeklocatie in Amsterdam Buitenveldert, bij u thuis of bij u op kantoor worden gemaakt.

De advocaat heeft een meer dan ruime ervaring op zijn rechtsgebieden en hecht waarde aan een zorgvuldige aanpak bij zijn dienstverlening.

 

Informatie

© 2021 VANOM Advocatenkantoor | powered by Blüm

Search