Kosten

Kosten rechtsbijstand

Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen van twee jaar geleden – voor meer informatie verwijs ik u naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand – kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand (zgn. toevoeging). De toevoegingsaanvraag wordt geheel voor u verzorgd. De Staat vergoedt in geval van een positieve beslissing uw rechtsbijstandskosten.

De cliënt betaalt een éénmalige eigen bijdrage die met een verwijzing van het Juridisch Loket (tel. 0900-8020) vaak nog wordt verlaagd. Het kantoor kan u wat betreft de eigen bijdrage ook nog helpen om bij de gemeente bijzondere bijstand aan te vragen.

Indien u niet voor een toevoeging in aanmerking komt dan werkt het kantoor met een basis uurtarief (ex BTW). Hierin zit niet begrepen het eventuele griffierecht (het vastrecht dat aan de rechtbank wordt betaald voor het in behandeling nemen van uw zaak), kosten uittreksels, deurwaarderskosten en eventuele proceskosten waarin u wordt veroordeeld. Uit hoofde van de overzichtelijkheid wordt met deelfacturen (vergezeld van een gespecificeerde urenspecificatie) gewerkt.
 
Er wordt geen vast bedrag aan kantoorkosten in rekening gebracht. Hierin onderscheidt het kantoor zich van de meeste kantoren.
 
In bepaalde gevallen kan er een pakketprijsafspraak worden gemaakt. Er wordt hierover van te voren een afspraak met u gemaakt welke schriftelijk aan u wordt bevestigd.


Gratis intakegesprek

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer
informatie over de kosten van rechtsbijstand.

Contactgegevens

VANOM Advocatenkantoor
Surinameplein 124
3e verdieping, Unit 320
1058 GV  Amsterdam

Alternatieve spreeklocatie:
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam Buitenveldert

T: 020 - 2374715
F: 020 - 2374716
M: 06 - 54973641
E: info@vanom.nl

Het kantoor is op werkdagen bereikbaar van 9.30 uur tot 17.00 uur en mobiel van 9.00 uur tot 22.00 uur.

Over VANOM

Door de toegankelijkheid voor cliënten is de advocaat direct aanspreekbaar of kan op korte termijn geheel kosteloos een eerste afspraak op het kantooradres, de spreeklocatie in Amsterdam Buitenveldert, bij u thuis of bij u op kantoor worden gemaakt.

De advocaat heeft een meer dan ruime ervaring op zijn rechtsgebieden en hecht waarde aan een zorgvuldige aanpak bij zijn dienstverlening.

 

Informatie

© 2021 VANOM Advocatenkantoor | powered by Blüm

Search