Incassozaken en schulden

Incassozaken en schulden

Ondernemers krijgen vaak te maken met verzonden facturen die onbetaald blijven. Het inschakelen van een deurwaarder of incassobureau behoort tot de mogelijkheden.

Een incassoadvocaat is door de proceservaring beter in staat de verweren van de schuldenaar te weerleggen of indien nodig, het gelijk van de ondernemer bij de rechter in woord en geschrift te bepleiten. Bovendien kan alleen de advocaat een faillissement van de debiteur aanvragen, conservatoir beslag laten leggen en een procedure bij de rechtbank aanvangen.

Het kantoor kan u vanaf het begin van het traject tot aan het einde hiervan begeleiden waarbij vaste tariefafspraken kunnen worden gemaakt en u dus weet waar u aan toe bent.

Het kantoor staat ook particulieren (niet ondernemers) bij als het gaat om de inning van uitstaande schulden of het treffen van een betalingsregeling met schuldeisers. Het schrijven van een eenvoudige brief waarin een voorstel tot het treffen van een regeling wordt opgenomen leidt vaak tot een oplossing en voorkomt dus veel ongerief. Ook hierin kan het kantoor u bijstaan.

Gratis intakegesprek

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek over bestuursrecht.

Contactgegevens

VANOM Advocatenkantoor
Surinameplein 124
3e verdieping, Unit 320
1058 GV  Amsterdam

Alternatieve spreeklocatie:
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam Buitenveldert

T: 020 - 2374715
F: 020 - 2374716
M: 06 - 54973641
E: info@vanom.nl

Het kantoor is op werkdagen bereikbaar van 9.30 uur tot 17.00 uur en mobiel van 9.00 uur tot 22.00 uur.

Over VANOM

Door de toegankelijkheid voor cliënten is de advocaat direct aanspreekbaar of kan op korte termijn geheel kosteloos een eerste afspraak op het kantooradres, de spreeklocatie in Amsterdam Buitenveldert, bij u thuis of bij u op kantoor worden gemaakt.

De advocaat heeft een meer dan ruime ervaring op zijn rechtsgebieden en hecht waarde aan een zorgvuldige aanpak bij zijn dienstverlening.

 

Informatie

© 2021 VANOM Advocatenkantoor | powered by Blüm

Search